Appartementen

Appartement Villa

Appartement Villa is het meest ruime appartement van het huis. Bij binnenkomst proef je gelijk de sfeer. In de gezellige Oostenrijkse hoek, waar plek is voor ongeveer 6 – 8 personen kunnen gezellige (spelletjes)avonden worden gehouden. Via deze hoek heb je ook perfect zicht op de woonkamer, waar meerdere relaxstoelen staan en de dag besproken kan worden bij de houtkachel of gewoon lekker televisie gekeken kan worden. 

Via de woonkamer is een verbinding naar de leefkeuken. In de leefkeuken is plek voor 16 personen aan tafel waar gezellig samen gedineerd worden. Met grote schuifpui en het balkon wat hieraan vast zit, is de verbinding tussen binnen en buiten perfect te noemen. 

De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een groot loop-, werk en kookgedeelte waar er samen of alleen heerlijk gekookt kan worden. Er is een combi oven – diepvries – 2 koelkasten – vaatwasser en inductiekookplaat aanwezig. 

Vanuit de woonkamer – eetkamer en keuken zijn er meerdere mogelijkheden om via het balkon in de fantastische tuin te komen. In de tuin zijn lekkere plekken gecreëerd om de dag door te brengen. Een warme dag of even geen zin in de zon? Vertoef onder de bomen op de vlonder. Juist wel zin om te genieten in de zon? Dan is er een groot terras en gras gedeelte waar je lekker kan zitten – spelletjes kan spelen of in alle rust wil genieten van de geluiden van de rivier.  De tuin leent zich ook voor heerlijke avonden aan een haardvuur. 

Over ons

De ruime villa is in handen van een Nederlandse familie. De familie heeft al vele jaren de liefde voor het Oostenrijkse klimaat, de cultuur en het landschap. Het is niet voor niets dat de villa vele slaapgelegenheden heeft, want er wordt hier veel tijd samen doorgebracht. Typisch toeristisch is het daarom ook niet ingericht. De villa is ingericht om te wonen op een sfeervolle Oostenrijkse manier waar een vleugje Nederland is toegevoegd.